Givande men kaotisk vecka


Har inte skrivit något den här veckan. Har haft fyra seminarier i två kurser, så nu är allt i full gång. Har dock inte två seminarier på en och samma dag och det bidrar till att jag inte blir så trött. Dessutom har jag bedömt 22 examinationer och läst tre C-uppsatsmanus. Det har varit en del att göra.

Kylan slog ju till ordentligt i onsdags. Startade bilen och det var lite segt, och jag körde till Södertörn för att delta i kursstarten i Metafysik, som skall handla om Hegel. Men när jag skulle till jobbet i torsdags, strejkade bilen för första gången på åtta år. Det blev kollektivtrafiken. Problemet var att jag inte hade några biljetter, så det fick jag fixa. De tog bara kort och gav mig en remsa för pensionärer 🙂 – Men, jag skall ju ha fullt pris. Vi har bara halvt pris. Köpte två biljetter och köpte remsan vid universitetet. Men där var verkligen iskallt, så jag fick stå och frysa femton minuter på buss nr 40 vid Universitetet innan det kom någon buss. Väl hemma igen, på smockfulla tunnelbanor, startade bilen iaf. Men i morse var det likadant. Den strejkade, men nu var jag väl förberedd med remsa och allt. Det troliga är att batteriet har laddat ut en aning på grund av att jag inte kört så mycket under tre månader. Så, jag får väl köra några mil varje dag även om jag inte skall åka till institutionen. Fast, det var inte så farligt att åka kollektivt. Inte idag iaf. Har ju den största delen av mitt liv gjort det. Härligt var det också att gå från institutionen till t-banan när jag skulle hem. Man blir trött, men på ett skönt sätt. Inte svårt att somna precis! Borde ta promenader lite oftare än vad jag gör!

Mycket att ordna med så här i början av terminen. 

Idag hade jag handledningsträff. Studenten skriver om ett mycket intressant ämne.

Nu är det iaf fredag och en sovmorgon och en bön om att bilen startar i morgon. Måste åka och handla … !Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: