Än har inte allt startat på riktigt


Nej, allt handlar om bedömningar och planerandefasen än så länge. Har roat mig att läsa igenom sju uppsatser under veckan, samt haft en handledningsträff. Suttit sent på kvällarna och lagt in studenter på projektsidor, skrivit nya scheman och kollat igenom mina ppt-presentationer. Har en del bedömningar kvar – i två kurser, som skall vara klara på torsdag nästa vecka. Nu är de inte så många, men de bör bli klara under helgen, för nästa vecka sätter allt igång. Med seminarier nästan varje dag och veckan därpå ser det ungefär likadant ut, men sen lugnar det ner sig. En glädjande sak är att vi inte får så många studenter i varje grupp. Men lite skumt är det, att jag inte har så många i en grupp – möjligen kommer det till ett tiotal. Det är en kurs på avancerad nivå, så det skulle vara suveränt att få en mindre grupp. Det är ju helt andra villkor som råder på avancerad nivå, mer djupgående, samt mycket högre krav än på kurser som är anpassade till studenter som börjar sin utbildning.

Men än har inte allt startat på riktigt.Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: