Självdisciplin … :-)


Det var inte alls roligt att gå upp i morse. Hade ställt klockan på sex, men lyckades inte gå upp förrän en timme senare. Hela systemet försökte lura och locka mig tillbaka i sängen. – Gå och lägg dig igen i din sköna säng. Det är som om det sitter en liten frestare på ena axeln ibland. Men jag föll inte för frestelsen, men det tog ett bra tag innan jag fick bort den där känslan i kroppen, att den faktiskt inte ville vara med. Och botemedlet var en del mail som jag svarade på. De fick mig att vakna. Var också tvungen att gå in och kolla hur det var på Mondo-sidan. Min kollega och jag satt vid midnatt och försökte ordna till plagiatkontrollen som av någon anledning inte fungerade. Men, efter många om och men, så fick vi till det. Och nu har vi fått en kontroll som verkligen fungerar mot Internet.  Men när vi avslutade samtalet var jag pigg, så klockan var fyra när jag väl somnade. Inte ens en DVD-serie fick mig att somna – men den var inte tillräckligt tråkig. Förhoppningsvis somnar jag före tolv ikväll, om inte förr. 😉

Körde till macken och handlade. När jag kom hem och var på väg upp från parkeringen, ringde en student. Och nu har jag varit uppe i sju timmar. Det blir en lång dag idag!Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: