Omprioritering


Idag får jag lägga filosofistudierna åt sidan, av olika skäl. Och kommer istället att fokusera på läsning av en del manus, samt konstruerande av två uppgifter i Didaktik från gamla kursplaner. Letar efter relevant kurslitteratur i moderna kurser, för att se hur dessa kan täcka upp många mål som spretar lite åt alla håll.

För övrigt igår försökte jag läsa för mig en fullständigt oläslig text av Hume, på engelska. Det verkar som om engelskan är alldeles för gammalmodig och full av bisatser, att det är omöjligt att reda ut vad en mening handlar om, när väl punkten är satt. Jag fick leta efter begripliga meningar och stryka under dem. Har letat efter en svensk översättning, men inte hittat den.

Såg en dokumentär i TV2 i går, om flickor som klär sig som pojkar i Afganistan. Rekommenderas!Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: