Uppföljning


Idag har jag läst en del artiklar, bedömt en del examinationer och följt upp en del studentärenden som är på gång.  Håller även på med rena detektivarbetet som gått via didaktiken, nordiska språk och har nu hamnat på språkdidaktiken. Vi får se var jag landar och om jag får tillräcklig information till slut.

Och på torsdag om en månad har jag varit anställd inom den här världen i femton år. Den 1 december 1997 blev jag anställd som doktorand på Lärarhögskolan i Stockholm och år 1998 började jag undervisa, först på 20 procent, sen på heltid. Mycket vatten har runnit under broarna och många studenter har passerat förbi, för att inte tala om alla förändringar sen dess. Undervisat inom fyra olika lärarutbildningar har jag hunnit med att göra. Och är inte det ett vansinne i sig!? Och det är troligen inte slut än. År 2014 blir det regeringsskifte och en nya utbildningspolitiker som kommer att göra förändringar.Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: