När tekniken inte fungerar ….


I dag har jag jobbat hemma – har svarat på mail, läst bedömningar och sökt efter information. Sen har jag för övrigt läst och bedömt ett examensarbete med potential och sänt iväg min bedömning till studenten, samt börjat med mina bedömningar från kursen Utbildningshistoria. Vad jag har kvar är att utvärdera undervisningen i förra kursen.

När jag är hemma går tiden, inget speciellt händer om inte telefonen ringer eller det ramlar in en massa mail som innebär sökning av information. Ladok har inte fungerat ordentligt idag, så jag var nödgad att be vår administratör om utdrag. Jag som lärare kan bara komma in med personnummer, medan administratörerna kan göra andra sökningar. Men ändå är det mysko att jag inte kan komma in på vissa personnummer, men på vissa andra. Kanske något tillfälligt fel. Vid något tillfälle kom jag inte ens in på min egen Ladoksida, trots att jag gjorde det tio minuter tidigare. Försökte även med en annan webbläsare och då kom jag in på min egen, men inte på studentens. Knepigt värre!

Läser dessutom ur boken Godkänt lite grann varje dag. Och så kliar det att få tid och framför allt ro att läsa igenom en del artiklar som jag funnit.Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: