Förberedelser


Arbetar just nu med att bedöma tentor för studenterna på distans, samtidigt som jag läser in mig på kurslitteratur som jag skall undervisa i på BUV i december. Det finns en tråd genom den processkrivning som skall ske, men tråden i litteraturen söker jag efter just nu. Skall träffa kursansvarig nästa vecka för att diskutera den skiss jag skall ha klar till dess. Känner mig inte speciellt orolig, bara lite stressad, därför jag vet att tråden alltid framträder som solen när molnen skingrar sig.Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: