Dag 24 – Förvånar mig själv ibland


Odos Kon/nou Tsolaki

Ibland blir jag så stolt över mig själv att jag känner mig skamsen 🙂 . Men främst blir jag förvånad över mig själv. Sov rätt dåligt i natt, vaknade halv tre och kunde inte somna om. På morgonen efter att ha sovit några timmar till, satt jag framför datorn och kunde inte hålla ögonen uppe. Jag var urtrött och jag som tänkte gå ner till stan i dag. Men så tog jag mig själv i kragen. En kort runda kan jag ju ta. Kanske jag piggnar till. Gick mot Odos Kon/nou Tsolaki (tänk att de ska krångla till det – grekerna). Svängde till vänster och fortsatte gå neråt stan. Kom till Odos Dagkli och gick raka spåret ner till MeliArtos såklart. Köpte frukostbröd med Feta och en Cappucino och slog mig ner utanför. Jag var helt ensam. Tog jag taxi upp sen? Nix pix, jag gick mot Pl. Kapnergati och halvvägs fick jag en sån otrolig lyckofridskänsla. Det var som om jag kom in i den rätta stämningen.

Sen tog jag taxi upp 😉 Annars hade jag inte varit hemma än.Kategorier:Aten, Saloniki/Kavala 2023

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: