Dag 4:1 -Pl. Mitropoleos kyrka och kapell


Väntade på ett regn som inte kom förrän ett lätt regn på eftermiddagen. Lite trött, men jag tog tjuren vid hornen och gav mig ner till Bazaar för att köpa vatten (har ännu inte hittat något minilivs som ligger närmare). Men eftersom jag hittar bättre nu för övrigt tog jag höger istället för vänster när Angelou Vlachou tar slut, till Plateia Metropoleos, som jag känner till rätt bra nu sen snurrandet i måndags. När jag ändå var där, startade jag en liten rundtur som utökades till den romerska agoran och sen Odos Adrianou tillbaka till mitt tillfälliga bo. Här kommer några bilder. När jag steg in i kyrkan utbrast jag WOW! Men först kapellet, i vilket jag tände ett ljus för de som miste livet till i tågolyckan.Kategorier:Aten

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: