Väntan är över …


 

I fyra dagar gick jag ut och runt huset för att se om Siri skulle dyka upp. Och när hon till slut kom upp på terrassen och såg på mig med sina fina gula ögon, blev jag så lycklig. Lyckan är fullständig. Så nu har jag blivit mormor 🙂 Hur det har gått med ungarna och hur många det är, vet jag inte. Men Siri ser ut att må utmärkt. Att hon struntar totalt i mig bryr jag mig inte om. Hon vill vara ifred och har annat att tänka på. Får se om jag hinner se ungarna innan jag flyttar ner till stan under den grekiska påsken.

För, ja, jag har bestämt mig för att vara kvar två veckor än vad som var planerat. För tidigt att resa hem nästa torsdag. Jag kan dessutom ta direktflyg från Saloniki, så behöver jag inte göra samma resa som när jag kom hit. Även om den var fantastisk på sitt sätt. Och jag vill inte missa den grekiska påsken. Tyvärr lär det inte bli någon procession, vilket är fantastisk att vara med om. Sist var år 2003 då jag bodde på ett hotell på Pl. Omonia i Aten (torget var omgjort till det sämre, tyvärr).

Processionen gick precis utanför hotellet och jag kom precis lagom hem från en utflykt till Delphi, där jag gick med fel sällskap och hamnade på fel buss, samt fick lock i öronen på nervägen. De letade i timmar efter mig och stoppade bussen och frågade om någon med mitt namn fanns med. Och var inte speciellt glada. Hur jag kunde ta fel på en italiensk rödhårig guide som pratade italienska och engelska och en grekisk mörkhårig guide som pratade grekiska och engelska gick över deras förstånd. Vilket jag själv undrade över. ”Det är något med luften däruppe” var min förklaring.

Nedan – inte samma klipp som är publicerat på FB.Kategorier:*Kavala 2022*

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: