Påsken snart slut


Påsken har gått och nu är den nästan slut. Har inte jobbat, utan fokuserat på virkning och min magisteruppsats, som jag nu börjar få grepp om (förhoppningsvis). Det känns bra iaf. Min blogg har varit blockerad från mig själv, dvs. min dator blockerade den. Men den var synlig från surfplattan. Men nu har blockeringen upphävts. Har haft ont i halsen, men det börjar lätta nu. Men, det är ju märkligt att jag numera kommer i olag när det är helg och jag skulle kunna fixa lite hemma.

Det skulle starta en kurs om Benjamin i morgon, men den är inställd på grund av organisatoriska orsaker, så den börjar inte förrän nästa vecka.

Och så är Kavalla-vistelsen betald.Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: