Kyla, spolvätskeproblem och disciplinnämnden


Foto0596Snart är det juluppehåll. En kurs startar i morgon och sen ett seminarium på fredag. På torsdag är det avslutning i Derrida-kursen. Det ser dessutom ut som om jag kommer hinna läsa och bedöma tentorna till på söndag.

Igår verkade spruthålen till spolarvätskan ha frusit, så det kom inte en droppe. Jag trodde sen att det var tomt, så idag hällde jag på ny vätska men det rann över. Några droppar lyckades pysa ut och efter ett antal tryckningar kom den upp på halva rutan, men inte mer än så på hela dagen. Tillräckligt för att det skulle bli rent. Vi får se hur det blir när det blir varmare. Jag har en idé om varför det blev så. Jag lät defrosten ta bort isen igår, så det blev vatten som rann ner, istället för spolarvätska (som sen frös). För detta har inte hänt på elva år, även när det varit 18 grader kallt.

Idag fick jag vara med på två av Disciplinnämndens möten. Det var riktigt intressant och viktigt att se hur det går till. Men det blåste så kallt att jag och studierektorn åkte bil ner till parkeringen, istället för att gå till Aula Magna. Har svårt för kyla! Det är kallt hemma också! Brr!Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: