Utan arbete under jul- och nyårsuppehållet?


 

DSCN5450Det är ju tur att man aldrig verkar riskera att bli arbetslös – Nu har det ramlat in 2 x 18 tentor, som jag behöver bli klar med under nästa vecka, om jag skall få möjlighet att tillägna helgveckorna till att hinna med det jag inte hunnit göra. Samtidigt som jag har något att göra varje dag nästa vecka. Inrapporteringen måste ske senast den 7 januari. Det finns inte mycket att spela med. När andra yrkesgrupper kan fira jul och nyår, sitter vi med tentor, som måste in ett visst datum om institutionen inte skall förlora pengar. Vi har inte jul- och nyårslov, endast ett uppehåll i undervisningen. Resa bort är uteslutet!

Men, som sagt – risken att bli arbetslös är just nu rätt liten! Och det är ju ändå något att vara glad för. Eller hur?Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: