En natt till på soffan…(hårt att vara lärare :-) )


Foto: Petra Lundberg Bouquelon

Petra Lundberg BouquelonSov på soffan i natt också! Tyckte det var lika bra, när klockan blev halv två och jag var pigg som en mört. Somnade vid två-tiden och vaknade kl. halvtre, efter en underlig dröm. Jag drömde att jag var polis och var klädd som en sådan. Satt på ett fik och så kommer det in tre kvinnliga poliser. Men då insåg jag – jag är inte polis och vill inte bli påkommen. Sen drömde jag en hel del annat som har gått in i glömskan. Somnade om och vaknade klockan tio över sex, rejält trött. Piggnade till och körde iväg till institutionen. Inga köer utom sista biten.

Fixade allt, bland annat kopplade upp Skype så att min student som nu är i Marocko kunde följa med seminariet. Klockan blev tio och sex själar satt och väntade på mig. Telefonen ringde och jag fick veta om kaoset i tunnelbanan. Under förmiddagen droppade den ena efter den andra in. Vad som behandlades idag var Foucaults och Bourdieus teorier. Säga vad man vill. Teorierna skapar diskussioner.

Tiden gick fort idag. Åkte från institutionen kl. 16, var i Skhlm 16.30 och hemma kl. 17.

Ikväll blir det vila och en natt i min säng 🙂 !Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: