Nu har jag räknat dom …


DSCN5165… dagarna tills jag åker till Kavalla igen – det är 73 dagar kvar. Trodde att jag skulle vara ganska mätt efter att ha varit borta i sju veckor i somras, varav sex veckor och tre dagar  i Kavalla. Fast jag visste redan när jag var där och ännu mer när jag kom hem, att livet inte skulle bli detsamma som innan och att jag skulle åka tillbaka. – Det är bra, säger min grekiska kollega. Och jag frågar honom vad det är för bra med det? Det är ju här i Sverige som jag lever och verkar. Men Grekland släpper inte taget, det är bara så och nu har det fått ett rejält tag som jag inte kommer ur alls. Två veckor denna gång. Jag måste ha tre veckors semester innan jag åker ner, för att kunna utnyttja tiden där till fullo.

Nu har jag semester nästa vecka då jag skall skriva på min C-uppsats om Platons tänkande. Behöver en vecka då jag inte behöver vara tillgänglig och kan fokusera på en sak. Uppsatsen ligger sen till grund för en vetenskaplig artikel som jag skall skriva i Kavalla. Den historiska romanen om livet under den grekiska antiken, är vilande.Kategorier:Kavalla 2015

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: