Nu är en på gång igen!


001Nu snöar det och blåser riktigt rejält! Det kom helt plötsligt. Och det är inte mycket man ser. Allt är yrande vitt.

Nu har allt satt igång. I onsdags förberedde jag undervisningen. I torsdags träffade jag mina studenter i utbildningshistoria. Ämnet var Skolans styrning. De fick sitta och gruppa en halv timme. Om varje seminarium är likadant kan det bli trist till slut. Och det är bra för dem att prata med varandra ibland också :-).

Jag fick inte någon tid till lunch på grund av att jag talade med en av mina studenter som precis deltagit på ett ventileringsseminarium. Pratade en del med min nyss hemkomna från Japan, kollega Petros. Därefter hade jag handledning i en timme. Äta fick jag tid till efter fem timmar. Och då var det dags att köra hem. Men före det kilade jag in hos Petros för att höra mer om Japan.

På kvällen satt jag med en ppt-presentation till på fredagen. Den om Dewey var redan färdig, men den om Arendt var helt ny, så det tog lite tid. Slappade sen framför TVn och såg tredje avsnittet av En värld utan slut (bra serie). Innan jag släckte för natten, såg jag en kallelse till Filosofin C. Själaglad, då jag äntligen efter alla år är behörig och antagen till kursen. Yippie!

Igår hade jag seminarium med VALarna från kl. 10-15. Jag gillar den här kursen fortfarande väldigt mycket och är glad för att de läser just den.

Körde hem och inga köer från universitetet ner till Norrtull, på grund av att Norra länken till Lidingö har öppnats. Överhuvudtaget har det gått fortare både morgon och kväll att köra hemifrån till universitetet och tvärtom.

Efter middagen satt jag några timmar framför datorn och fortsatte jobba. Tittade sen på sista delen av En värld utan slut och sen på Games of Thrones, men då var jag nära att somna flera gånger. Och idag måste jag tänka till ordentligt för att komma ihåg vad den handlade om. Var ganska trött!

Har en del jobb att göra under helgen. Men, det är skönt att komma igång nu, även om jag är lite snurrig ibland efter alla helger. Svårt att komma ihåg allt man kommit överens om med andra och speciellt vilka ändringar man har gjort.Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: