Två dagar på institutionen


003Under två dagar körde jag in till institutionen för handledningsträffar. I torsdags hade jag en enda, men ändå blev vistelsen där nästan fyra timmar lång. Och igår körde jag in tidigt och körde hem i värsta rusningstrafiken mellan kl. 16-17. Fick ett samtal från en handledare ute på skolorna precis när jag var på väg in i mitt tjänsterum. Sen satt jag en stund med kursansvarig för samtalen ute på skolorna. Rådfrågade min närmaste kollega om ett manusutkast lite senare. Och pratade med en del folk – social samvaro helt enkelt. Sen var det dags för handledning i tre timmar. Många var sjuka, så det blev endast två uppsatsmanus som vi diskuterade.

När jag körde hem var det köer och varför inte ta lite foton som gör en glad. Här är ett av dessa. Stannade till vid Skärholmen för att köpa glass, men det blev en hel del annat också. Och när jag körde hem öste regnet ner igen. Under vägen från universitetet kom jag in i tre olika regnområden. Lokalt minsann.

 Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: