Trevlig fredag som började surt


Idag har jag deltagit i fyra gruppers diskussion kring etiska dilemman och etik. De skall nu sammanställa vad de kommit fram till och jag skall ge respons på nätkonferensen Mondo.

005Dagen började inte så bra. Sov inte så många timmar på natten, så jag var ordentligt trött när jag kom upp och blev knappast piggare av att se ut genom fönstret och se rena snöstormen utanför. Bara tanken på att ge mig ut gav mig hjärtklappning. Nåväl, jag bestämde mig för att ta det lugnt och efter några timmar körde jag in till institutionen. Jag printade ut instruktioner som jag tejpade upp på tavlorna i fyra salar och information om när jag skulle delta. Innan jag startade gick jag runt till alla för att höra att allt var okey. Och så startade det.

Idag fick jag iaf 5 minuters kafferast, men ingen rökpaus.

När seminariet var slut gick jag ut med en kollega och rökte, samt talade med några av studenterna som var på väg hem.

En riktigt trevlig dag!Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: