Min forskning


DSCN4676Nu har det efter två veckor lossnat vad gäller mitt forskningsprojekt och jag har t.o.m. fått strukturen klar. Det som under några år sett ut att vara delar som inte på något sätt hör ihop med varandra, gör det helt plötsligt. Öppnade dokumentet idag och började läsa igenom det och plötsligt gick allt ihop. Idag sitter jag med en fördjupad analys av det jag kommit fram till. Har dock en del kvar att läsa in. En del genom att gå några kurser, men det mesta inläsning på egen hand. Det finns inga bättre ögonblick, när det ena leder till det andra. Och jag behöver inte ens anstränga mig, utan bara vänta ut det. Jag har två fokusgruppsamtal kvar som skall transkriberas klart och analyseras. Men jag har gjort en upptäckt. Om den sen håller för prövning är en annan sak.

Vi får se!Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: