Första november


004Jobbade till midnatt, för att slippa sitta och jobba idag och under helgen, sen kunde jag inte sova. Skrev schema till två kurser och det tar tid, då allt måste trippelkontrolleras (och för att storföreläsningarna flyttar på sig i tid från omgång till omgång. Laddade även upp en del material till Mondo. Tittade sen på DVD från midnatt till klockan var tre, men slumrade till då och då. Vaknade redan klockan sex i morse  och kunde inte somna om. Sådana nätter förekommer inte så ofta, men jag är inte tillräckligt trött just nu. Har för övrigt varit piggare sen jag sov ut ordentligt för några dagar sen. Tröttheten börjar gå över.

Var på återbesök hos läkaren idag – en AT-läkare som tyvärr slutar på vårdcentralen då hon blivit färdig läkare och fått en tjänst. Jag önskar henne lycka till, men trist att hon inte kommer vara kvar. Men för övrigt är min kroppsliga genomgång över för en tid iaf. Inga tecken på astma eller lungsjukdom och någon medicin är inte nödvändig, men jag bad om att få den utskriven iaf. Det känns tryggare att ha den till hands om det känns tungt att andas (som det gör ibland i trappor)  Fick även veta att syreupptagning som de mätte är på längre sikt. Det har alltså inte någon betydelse att jag t.ex. har rökt några timmar före besöket. Bra att veta – 99/100 är superbra enligt läkaren.

006Gick hem och åt. Åkte sen för att handla. Då jag köpte gravljus, var det lika bra att kvista över till kyrkogården. När jag kom fram till graven väcktes sorgen igen – när jag såg att ljus redan var tända. En stund innan sa jag till mig själv – det regnar iaf inte. En minut senare när jag höll på att tända ljusen började det regna, så jag var tvungen att gå tillbaka. Gick in i kyrkan, tände två ljus och satt en stund och lyssnade på musiken som de spelade. (Bilderna blev inte så bra med mobilen, men det är en vacker kyrka från 1100-talet)

När jag kom ut från kyrkan spöregnade det än värre än tidigare.

Innan jag åkte till affären och kyrkogården ringde brevbäraren på dörren och jag fick mina två böcker av Sharon Todd som jag beställde tidigare i veckan och inte trodde skulle komma fram före helgen. Titlarna är Att lära av den Andre och På väg mot ofullkomlighetens pedagogik. Ser fram emot att läsa dem under helgen.

Skiftningen av däcken visar att dubbdäcken inte verkar behöva balanseras. Skakningarna i ratten är borta. Vi får se vid högre hastighet än 100 km/h. Men det är ju väldigt sällan jag kommer upp i den hastigheten – den brukar mestadels ligga mellan 0-15 km/h och då och då 40-50 km/h.

 Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: