Det är mååndag morgon …


… och mitt huvud är så tungt!

Ja, det kändes så, men jag körde iväg, tvättade bilen och var på plats utanför besiktningen tio i nio. Bilen gick igenom och han kommenterade mitt nya avgasrör. Skall kolla in det i morgon när jag skiftar däcken. Måste ju se hur den ser ut som ny 😉

Körde sen och tankade och handlade och vidare till institutionen, då jag hade en handledning kl. 12. Skrev ut min text som jag tänker jobba med nu fram till måndag (med avbrott för en del mailkontakter och scheman och förberedelse för nästa kurs som börjar nästa vecka). Rapporterade in en del examinationer och pratade med vår administratör.

Idag tog jag några bilder av min arbetsplats

001 002 004 005 006Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: