Flit …


002Idag har jag varit riktigt flitig. För det första har jag börjat att läsa och bedöma bunten med examinationer som innehåller 27 stycken och för det andra har jag gått igenom en lång lista av äldre examinationer som jag sänt ut och räknar med att få in. Gått igenom vad jag har kopierat in på Mondo i min egen inlämningsmapp och vilka som är klara som jag inte har kopierat in eller flyttat till mappen för arbeten som är det. Det har varit lite eftersatt sen i början av sommaren, så det blev en hel del pillergöra! Har även gått igenom mailen för att se vilka som är på gång. Är inte riktigt klar än. Började få ont i nacke och axlar av att sitta i timtal framför datorn. Resten gör jag i morgon! Talade med en kollega om bedömningarna. Det visade sig att jag hade tolkat den nya examinationsuppgiften på ett fullständigt annorlunda sätt vilket innebar att jag inte förstod någonting av hur studenterna hade tolkat uppgiften. Men allt klarnade under samtalet.

Lövblåsarna kom idag – har väntat på dom. Men av någon outgrundlig anledning blev jag inte irriterad på dem. De lät inte lika mycket. Kanske de har fixat ljudet som de har gjort med deras trimmers, som nu inte låter lika ilsket och genomträngande. Det går framåt.

Ja, hösten känner jag inte speciellt mycket för detta år, inte som jag brukar. Men visst är det en vacker årstid.Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: