En skola åt helvete, del 14: Kritiskt tänkande


Ännu ett inlägg i bloggserien En skola åt helvete. Man kan fråga sig om på vilket sätt JK har bidragit till att höja diskussionen genom sitt sätt att bemöta andra med uttryck som – Du har ju inte begripit någonting!

*

”Nu kanske en och annan tycker att jag raljerar över människor som uttryckt sig i förhållande till mina blogginlägg. Men det är precis tvärt om. Jag vill gärna att så många som möjligt ska vara med och diskutera, men jag vill höja diskussionen!”Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: