Forskningseminarium idag


98792_31049157

Det verkar som om jag äntligen har hittat rätt forskningsgrupp. Idag lade jag fram ett utkast som behandlades av mina kollegor. Jag fick många värdefulla synpunkter, men också konstruktiv kritik. Det var riktigt givande, då jag kände att de andra ville dela med sig av sin kunskap. Har varit i andra forskningsgrupper, där jag inte alls har känt mig hemma. Om man inte är med i en forskningsgrupp är det svårt att få sina alster granskade, vilket är en nödvändighet. För övrigt hände en hel del i huset. Det var spikfika och en som lade fram sin licentiatuppsats, samtidigt som fönsterputsaren var på samma våning. Liv och rörelse alltså. På måndag är det återigen en disputation.

I helgen skall jag bedöma tentor i Utbildningshistoria!



Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: