Söndag – arbetardag


Det är kursstart i morgon och på tisdag, så det blir att arbeta på söndagen. Då vi har gjort vissa ändringar i upplägg har jag suttit idag och gått igenom alla ppt-presentationer; tagit bort och lagt till. Dessutom måste jag hinna skriva en helt ny till i morgon om professionella samtal – en kort version, då de får en lång storföreläsning om ämnet på tisdag.

Har även kontrollerat kompletteringsuppgifterna, så dessa stämmer med vilka seminarier det handlar om. Även här har jag en kompletteringsuppgift kvar.

Kollat schema också, samt letat upp alla olika dokument som jag skall tala om i morgon, VFU-uppgift, individuell uppgift, Examinationsuppgift, Etiskt dilemma mm. Allt måste vara fix och färdigt denna vecka. Då jag kommer vara bortrest veckan därpå. Möjligen måste jag få in en del under den här veckans seminarier, som jag inte skulle behöva annars. Detta för att mitt upplägg inte skall sakna något. Vill heller inte ställa till det för min vikarie.

Det känns lite stressigt just, men jag är glad över att jag haft kurserna många gånger. Det finns en viss rutin och det är inte så illa.

Men, nu börjar jag bli trött, så jag tänker nog söndagsslappa ett tag.

 Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: