Dagens vedermödor :-)


Idag under förmiddagen korrekturläste jag mitt schema för kursen om utbildningshistorien, som jag sedan laddade upp på Mondo. Viktigt är också att rensa gammalt som eventuellt hängt med vid importering från tidigare kursomgångar (brukar alltid importera filsamlingen från den tidigare). Försökte sen att ladda upp ett foto men utrymmet räckte inte till, så det gick inte att klicka på sänd, då den inte blev synlig. Det var bara att ge upp. Fikade, talade i telefon, sände några mail. Därefter började jag skriva schemat till kursen i etik. Det blir ungefär samma upplägg, men lite omflyttningar och borttagande av viss kurslitteratur var jag tvungen att göra. Skriva in rätt dag, datum, tid, år och sal. Check! Något jag måste kolla flera gånger för att vara helt säker. Trots det, kan jag eller någon av studenterna hitta något fel efter ett tag. Vad jag däremot måste göra nu är att skriva en ny ppt-presentation som behandlar vad som är ett samtal, men det hinner jag utan att behöva stressa. Måste även gå igenom en del av de övriga ppt;na också.

I morgon skall institutionen åka på en konferens om företagshälsa (Avonova) och om utvecklingsarbete. En lång resa kommer jag ha framför mig – ända ut på Lidingö 😉 Skämt åsido. Det är en del jag behöver fixa inför den. Förhoppningsvis blir det bra väder och en trevlig sammankomst.Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: