Mycket har hänt


Det har hänt en hel del i mitt liv, inte några fullständiga överraskningar, men ändå en händelse som rör upp en del, och som berör. Jag har inte skrivit om det, då jag inte vill se orden i skrift. Än känns allt lite konstigt, trots att det finns en känsla av lättnad. Väntar på ett avslut, väntar på den dagen då jag fått distans, på dagen då jag kan berätta.

För övrigt går livet sin gilla gång. Jag har bedömt två gruppers examinationer, haft handledningsträffar, samt examinatorsuppdrag. Den uppsats jag själv handledde gick igenom, som jag förstår utan anmärkning. Men så är jag mycket sträng, medan studenterna inte köpte allt vad jag sa eller förslog. Det blev givande diskussioner. Uppsatserna jag examinerade behövde smärre ändringar och justeringar, men i stort sätt var det genomarbetade och godkända uppsatser.

Gällande min egen uppsats i filosofi dröjer beskedet. Har bearbetat den efter examinatorns kommentarer. Men har inte fått någon bedömning än eller betyg. Men, den kommer väl. Mer än betyget G lär det inte bli, om jag utgår från den respons som uteblivit.

Sov mig igenom bröllopet igår, men såg kortegen och färden till Drottningholms slott, endast för att det är så fint att se Stockholm utan bilar och ovanifrån. En vacker stad. Fint att se slottet inifrån. Ett vackert slott. Tror jag skall ta mig en tur dit någon dag. Gå i engelska parken och strosa omkring. För övrigt är kungliga inte mitt stora intresse i livet (inte ens ett litet intresse), men det är alltid roligt att se två förälskade människor.

Den bästa under bröllopet (jag såg några glimtar av sammandraget) var ju Estelle, när hon satt och undersökte programmet och när hon pockade på uppmärksamhet under Victorias korta tal.Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: