Läsårets sista undervisning


Det är märkligt (eller kanske mer irriterande) att när man får sova, ja då vaknar man pigg som en mört. Så var det i morse och är nästan varje lördagsmorgon.

Igår körde jag in till institutionen för handledarträff och kom en timme tidigare. Köerna var inte så långa. Parkerade nere på vägen och när jag satt i bilen såg jag något som rörde sig i skogsbrynet oh såg tre rådjur. Tog några foton, men de syntes inte alls. Under tiden kom en skata och satte sig på en stolpe precis vid fronten och det blev en fin bild.

Mycket givande handledarträff av studenter på SYV-programmet. Sen lunch och undervisning mellan kl. 13-15. Då dagen slutade för min del.

Tiden jag vann på morgonen, tog trafiken igen på kvällen.

Nu har jag inte någon undervisning tjänstefördelad förrän i höst. Tentor och bedömningar från den sista kursen väntar. Men sen är det över för detta läsår. Nu skall jag handleda, samt kunna ta ut en hel del FoU-timmar.Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: