Äntligen klar, men .. annat väntar


Lämnade in min tenta idag och känner mig ganska nöjd med den. Och har återupptagit arbetet med uppsatsen om Charles Taylor, men har inte kommit så långt idag. Har haft en del annat att göra i jobbet. Det finns hela tiden någonting som måste göras. Och det är bara under semestern som det är möjligt att tänka på annat. Även om jag har undervisningsfri tid, är jag inte ledig. Det finns alltid uppsatsmanus, handledningsträffar, bedömningsarbete och kompletteringar och inte minst finns att läsa och besvara mail, svara på frågor, samt tala med studenter.

Den här veckan avslutas etik-kursen och nästa vecka avslutas kursen på halvdistans. Sen har jag undervisningsfri tid tills i höst. Men, har handledning och annat. Så, utan jobb blir jag inte. Och har en del FoU-tid att ta ut.

crazyKategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: