Fullspäckad dag


Jobbade hela helgen med tentan i idéhistoria. Men det gick för lätt att skriva den, när jag väl kom igång. Och det gör mig misstänksam. Är så gott som klar med den, men skall finputsa den i morgon. Positivt är att jag är misstänksam och inte euforisk. Mina erfarenheter säger mig att euforiska känslor är förrädiska.

Startade dagen med att köra in till institutionen för en handledning. Spännande ämne och stort engagemang. Det är alltid roligt. Fick en stund över innan undervisningen mellan kl. 13-15. Slutade en stund tidigare, då vi inte tog någon rast. Ämnet för dagen var det etiska mötet.

Blev försenad av olika skäl och det blev fem minuter istället för 25 minuter före nästa träff, som var med studenter som skriver B-uppsats. Jag hade bokat rum, men opponeringsseminariet innan var inte slut, så vi gick och letade efter rum. Till slut hittade läraren som höll i det ett mindre mötesrum. Det kom bara fyra studenter, så vi fick plats. Även här spännande ämnen.

Dagen slutade kl. 17 och jag körde hem. Efter middagen, lade jag upp en Mondo-konferens, pratade med en kollega i telefon och tittade på det första avsnittet av den danska serien Borgen.

crazyKategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: