Administration och däckbyte


Idag hoppade jag över Kant och tidigarelade däckbytet, för jag upptäckte att det var en hel del som jag var tvungen att ta itu med. Bland annat en hel del bedömningar, samt genomläsningar av uppsatser mm., samt en hel del kompletteringar från studenter som gick utbildningen för länge sen, men av olika skäl inte blivit helt klara. Har suttit halva kvällen med att besvara mail och lagt in konversationer på Mondo-sidan för att jag inte skall tappa bort ärendena i mailboxen. Lätt hänt att de hamnar utom synhåll efter några veckor.

Körde till Södertälje och det blev broöppning och annat som stoppade upp trafiken, och när det var som rörigast ringde min kollega som jag tidigare sms;at om att jag inte skulle komma. Men själva bytet gick snabbt och så satt jag och pratade om allt möjligt någon timme med den som hjälpte mig. Och så hem igen, via matbutiken, lite kaffe och en smörgås och så plats framför datorn igen.

Fick en hel del gjort idag och känner mig riktigt nöjd nu.

Kul att se Hotelräddarna som handlade om Mjölby stadshotell som jag bott på många gånger och till viss del under en tid då jag var lycklig. Mycket av kritiken håller jag med om. Tror jag skall åka ner dit någon gång och se hur det blev. Har själv bott ensam en gång på hela hotellet en natt och suttit ensam vid frukosten. Tur att man inte är spökrädd ;-). Men jag bodde i superior-rum med kedja för dörren och titthåll, fast det hjälper inte mot spöken.Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: