Dagarna går


Idag tog jag det relativt lugnt. En handledning avbokades igårkväll och undervisningen startade inte förrän kl. 13. Satt och försökte komma igenom ett kapital i Vattimos bok. Han hänvisar för mycket till Heidegger och Varat och tiden. Det var för länge sen jag läste dessa verk, vilket gör att det är svårt att hänga med.

Det var sista seminariet med den här lilla specialgruppen, sammansatt av olika studenter som har kursen kvar att göra. De genomförde sin VFU-redovisning och det var bara en enda grupp. En och halvtimme använde vi till att diskutera det dom kommit fram till och under den sista halvtimmen pratade vi om en del annat, som en fin avslutning på kursen.

Körde hem strax efteråt och det var en del trafik. Jag upphör aldrig att förvåna mig över att alla bilar verkar komma ut samtidigt, medan andra dagar är det som söndagar. Jag åkte till ICA och där var det lika fullt med bilar, köer både till och ifrån. Är det helg i morgon? 🙂

Väl hemma åt jag middag, och har sen suttit fram till ikväll och läst Vattimo, men också tittat en del på TV. Om sockerberoendet i TV2 och Gordon Ramsays Hotell in Hell. Sen tröttnade jag, på både Vattimo och TVn.Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: