När jag kopplar av


När man är lärare behöver man varva ner, speciellt efter man har haft undervisning. Vad jag brukar göra då är att ta en promenad eller prata lite med kollegorna. Men hur gör jag när högen av bedömningar, inläsning av kurslitteratur eller planering av undervisning varit för intensiv. Ibland tar jag bilen och kör till Mjölby eller Linköping, tar in på hotell, går omkring i området och kör tillbaka hem nästa morgon. Men oftast, tittar jag på någon serie som jag har på DVD. Ibland ser jag om serier. Senast var det säsong fyra av Sons of Anarchy och nu har jag köpt Lilyhammer, som jag låtit ligga några dagar för att verkligen dra ut på det. Vill ju inte att det skall ta slut för fort. Jag väljer alltså det mest intelligensbefriande som det är möjligt att välja eller något som kan engagera på ett annat sätt. Ibland väljer jag något riktigt tråkigt att titta på så jag somnar.Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: