Trött och frusen!


Jag börjar bli trött nu. Får ont i kroppen, ögonen och i huvudet när jag blir för trött. Var inte alls på bra humör idag. Gick omkring och frös och kände mig lite irriterad över att mailen inte fungerar, datorn i seminariesalen har ett eget liv och på att jag inte fick ordning på plagiatkontrollen. Och när jag är blir trött pratar jag för mig själv och med datorer.

Men det gick över vid ett-tiden.

Efter avstämningsmöte med prefekten och studierektorn körde jag hem, åt och satt mig vid datorn igen och fixade plagiatkontrollen, så nu kan studenterna lämna in sina tentor.

Kände när jag gick från bilen och hem, hur jag saknade min granne sen tjugo år tillbaka som avled i vintras.

Men jag är riktigt trött nu. Vill se filmen Philadelphia ikväll, men kommer troligen somna.

 

 Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: