Hektisk dag


Sov länge i natt och det fick mig att gå på högvarv hela dagen. Och när jag kom in i seminariesalen kände jag helt plötsligt inte igen studenterna, så jag var tvungen att fråga om jag kommit rätt. De satt på varandra, så trångt var det och svårt att urskilja vilka de var. Jag har för många studenter. Men sen kände jag igen dem.

Inte blev det bättre av att jag under mindre än en timme x 2 skulle läsa igenom den första versionen av  VFU-rapporterna, medan studenterna talade om VFU i sina grupper. Föreläsning – en kort sådan och sen en kort smågruppdiskussion. I en av grupperna är studenterna så många att det inte blir meningsfullt att sitta i storgruppen alltför länge. Jag fick sammanlagt tjugofem minuters rast från 11-17. Mycket bra diskussion i grupp 2, då de inte var så många. Jag slapp alla köer idag i vilket fall, kom dit på 35 minuter och hem på 30 minuter.  Resten av veckan blir inte så undervisningsintensiv som idag. Men två kurser har jag kvar.

Nu har jag ont i huvudet, är trött och så fungerar inte min mail vare sig med Firefox eller Safari. Får ringa Helpdesk i morgon och fråga vad det kan bero på. Kommer in, men sen är det stumt. Måste ju kunna använda mailen hemifrån.

Nu skall jag koppla av framför TVn och inte göra någonting ikväll. Kan ju inte läsa eller besvara några mail alls, så det finns inget annat att göra. Det kanske är någon som tycker jag behöver lite ledigt 🙂Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: