Gårdagen


Körde in till institutionen. Mötte prefekten i korridoren, som informerade om ett kommande möte. Tog tag i en del spridda ärenden. Det handlar om gamla kurser och nya kompletteringsuppgifter. Och när jag säger gamla så är det från 90-talet.

Träffade studenterna kl. 11 – en liten trupp på 12 personer. Det var länge sen jag hade så få studenter på lärarprogrammet. Det är både positivt och negativt, för i en liten grupp skapas en gemenskap och i en lite större grupp kommer fler synpunkter fram. Vi pratade om lärarprofessionens utveckling.

När seminariet var slut kl. 13 plockade jag hastigt ihop och körde till Skärholmen för att träffa min svägerska. Hon gav mig rabatt på en ny väska i födelsedagspresent. Vi körde sen hem till mig och satt och snackade några timmar. Lämnade allt på jobbet eftersom jag skall dit idag igen, så jag fick en lugn kväll.

Idag måste jag hinna med att ge respons på individuell inlämning före seminariet i en grupp. Det var egentligen inte min avsikt att ge personlig respons på den, men det var en önskan, som jag nu försöker uppfylla.Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: