Nu tog det stopp


Nu tog det till slut stopp. Den muntliga examinationen skjuter jag på framtiden. Egentligen rätt vansinnigt att börja läsa ett nytt språk efter ett långt läsår med mer att göra än någonsin. Men jag fick okey för den korta skrftliga texten jag sände in, vilket gjorde mig glad och tänkte ändå göra allt klart. Det var lite småfel här och där… speciellt är det prepositionerna som är besvärliga. Och det känns hoppfullt. Men i morse var känslan om att vänta ännu starkare. Jag vill, men är för trött och då lyssnar jag på min kropps signaler. Så, nu kan jag fortsätta lära mig ”i min egen takt” fram till den skriftliga examinationen. Sen får vi se hur jag skall ta igen det muntliga. Om jag får gå om, gör jag det.

 Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: