Tji fick jag


I går efter seminariet i italienska körde jag hem med känslan av att nu är väl allt klart för detta läsår. Och att jag äntligen kunde sätta mig i lugn och ro med att transkribera fokusgruppssamtalet. Har fått en del vetenskapliga artiklar om hur man arbetar med det, som jag skall läsa igenom också. Har en kollega som kan en hel del som jag kan rådfråga. Och en annan kollega som är expert på diskursanalys som jag skall rådfråga efter sommaren. Det blir en hel del forskningsarbete i sommar, även under min semester även detta år.

Men tji fick jag – lite senare på kvällen kom ett mail med ett ärende som inte löser sig i en handvändning. Väntar på svar idag och får se hur jag går vidare.

För övrigt har motståndet mot egna studier lagt sig. Visste inte att jag var så trött som jag verkligen är. Sätta sig på skolbänken efter det här läsåret var något som behövde övervinnas. Det kändes som om jag hade något över mig. Men det har gått över nu. Okey, jag läste en delkurs i Estetik, men det var i början av året innan tröttheten satte in på allvar. Det var ju därför jag väntade med den andra delkursen i Estetik då jag inte orkade sitta med bedömningar, uppsatser mm och samtidigt vara student.

Har ingen som helst aning om vart dessa italienska studier skall leda till och det är just det som gör det så roligt. Det finns inget annat mål än att lära sig språket.Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: