Dag 4:3 Romerska agoran


Ja, då var jag på väg ner mot Bazaar för att köpa vatten, hårgele, bröd och apelsinjuice. Det var lång kö till kassan. När jag kom ut därifrån blev det stressigt. Folk hetsade för att komma förbi mig. Var farligt nära gatan flera gånger. Men jag kom helskinnad ner till den romerska agoran. Jag såg den på håll, för att gå runt bland ruinerna kände jag inte för. Den är dessutom inte lika välbevarad som Atens agora är. Den hinner jag tyvärr inte besöka. Inte heller Akropolis. Det skulle ta en halv dag att bara komma upp. Men har varit där några gånger tidigare. Galleriet innehåller lite blandat, både av agoran, ovanför den, samt Vindarnas torn.Kategorier:Aten

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: