Dag 210 …


Har inte skrivit på ett tag nu och det har hänt en hel del när det gäller designen. Den har ändrats, tyvärr till något mycket krångligare och vill påstå till något som inte är lika användarvänligt som den tidigare versionen. Så är det på många andra ställen också – man förändrar till något som är sämre. Men jag får nog ordning på det här också, även om jag anser att det tidigare var mer åskådligt. Så det här inlägget blir mer i punktform som en sammanfattning av vad som hänt, tills jag kommit in i den här designen.

Masterprogrammet i filosofi har startat sen fyra veckor tillbaka och det är en del att läsa. Är ringrostig på att läsa för mitt eget lärande och inte för att förbättra undervisningen och som en följd studenternas lärande. Har även behövt göra en del läkarbesök mm., samt en del arbetsuppgifter, fast de har inte varit så många. Men en hel del krångel angående utbetalningar av pension från fyra olika håll, Men nu har allt ordnat sig.

Ett litet orosmoln har tornat upp sig, då smittspridningen har ökat något i landet och speciellt i Stockholm. Vi får avvakta och se var det här kommer hamna. Sen är det turbulens gällande arbetsrätten speciellt ”LAS”, vilket kan skapa politisk oro. 

Nu skall jag fortsätta att gå igenom alla funktioner och se var jag kan hitta media mm.Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: