Nu har jag fem dagar utan jobb framför mig


… och äntligen kan jag fokusera på min magisteruppsats. Visst finns det drygt 30 nyligen uppladdade examinationer, men dessa behöver jag inte läsa och bedöma under helgen, om jag inte får lust att göra det. Tycker om att läsa examinationerna från etik-kursen. Har fått synpunkter på mitt arbetsmanus av min handledare, så nu är det bara att sätta fart. Uppsatsen skall vara klar den 17 maj. Ett manus skall in nästa fredag som skall diskuteras den 5 april.

Tiden går och snart är det dags att resa ner till Kavala. Det är bara 2 månader, 10 dagar och 7 timmar 🙂 kvar. Förhoppningsvis blir jag piggare tills dess. För just nu är jag ganska trött efter sjukdomen. Smärtan har blivit lindrigare, men den är kvar. Glad är jag också för att en 44 år gammal toastol skall bytas ut. Det är så mycket som behöver bytas ut och renoveras i min lägenhet. En som fixade det pågående stoppet i köket, tyckte att det behövdes renoveras när jag sa att det skulle ske. Jo, det har inte gjorts någonting sen pappa målade det och han har varit borta sen 1983. Spis och kylskåp/frys har bytts ut. Men för övrigt ingenting. Men nu skall det ske! I sommar eller i höst.

Visst är den söt – jag älskar åsnor!

p1030313

Bild – elenisgrekland

 Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: