Måndag


Det börjar kännas som vår. Även om det var riktigt kyligt i går morse och jag mötte en bil som var totalt nedisad nere på parkeringen, men vacker i solskenet, kändes det som vår. Körde till Skhlm och sen vidare in till Frescati. Var på institutionen i går och jobbade intensivt i fyra timmar med att få klart ärenden jag inte orkade göra i fredags. Det tog tid, så beslutet att köra hem var helt rätt. När jag jobbar hemma tar jag paus då och då för att orka. Igårkväll somnade jag kl. nio och vaknade halv ett, för att somna om halv tre. Förhoppningsvis blir jag helt frisk igen. Tur i oturen att jag den mesta tiden under våren har hemarbeten, även om det blir lite trist ibland. Saknar både kontakten med studenterna och kollegorna. Alternativet hade varit sjukskrivning (om det ens känns som ett alternativ, då jag inte tror att ”inget-att-göra” leder till ett snabbare tillfrisknandet) Jag känner mig priviligierad, som kan sköta jobbet hemifrån. Men som sagt, det blir trist i längden! Men nu ser jag fram emot att skriva den här och nästa vecka.Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: