Dagarna som gått


I helgen har det varit toppenväder. Svårt att tro att det är i slutet av september.

I onsdags var jag i Nacka och servade bilen. Allt var lugnt – det var bara bromsarna på två hjul som behövde smörjas upp, vilket serviceteknikern fixade. Det blir en mindre service numera – 6+. Under tiden jag väntade, provsatt jag den nya I20 och blev så sugen på att köpa en. Samtidigt som jag inte vill bli av med min tio-åring. Annat jag gjorde var att sitta i restaurangen efter att ha blivit bjuden på frukost, läsa Aristoteles och titta på utsikten, vilken inte är någon höjdare – men ändå en utsikt 🙂

001 002

I fredags var jag på ett kortare lärarlagsmöte. Efter mitt sedvanliga gnäll och bitterhet över för få seminarietimmar lyckades vi komma fram till något bra både vad gäller basgruppsarbete och examination. Körde hem vid halv ett-tiden. Åkte in till Skärholmen och handlade för att sen åka hem och smånicka framför TVn på fredagkvällen. Bedömde fem tentor.

I går gjorde jag praktiskt taget ingenting – tänkte hela dagen göra någonting, men det blev inte ett dugg gjort. Men idag har jag varit effektiv – bedömt klart tentorna i kursen i utbildningshistoria och de hade lyckats riktigt bra. Men nu väntar 90 VFU-rapporter i Etikkursen, om nu alla lämnar in i tid.

På torsdag startar en ny kurs i Utbildningshistoria. Nu är det Grundlärare med inriktning mot Fritidshem. Den kurs som nyligen avslutats var Ämneslärare.Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: