Förberedelse och om lite annat


Grekisk polisåsna

Grekisk polisåsna

Idag har jag suttit och förberett mig inför mitt första trepartssamtal. Läst studiehandledningen och vad min uppgift är, samt gått igenom första stegen i olika matriser mot den självvärdering som studenten sänt in. Det känns lite pirrigt, men det kommer gå bra. Har för övrigt fem till inbokade under majmånad. Kommer säkerligen bli en hejare på det ;-). Och jag får resa lite – iaf till Norrtälje. Kanske jag även kör till Eskilstuna bara för att jag vill.

Skönt är att jag nu är klar med min examination i Arendtkursen. Den lämnade jag in i lördags. Men har ingen aning om hur den kommer att bedömas. För övrigt har jag lagt ner alla filosofi-studier. Orkar inte längre gå kurser bara för att jag måste gå dem. Så det blir ingen C-uppsats i filosofi, men kanske i idéhistoria. Kanske! Men nu är det en hel del skrivande som gäller – har två böcker på gång – en lärobok och en annan som handlar om Platon och människorna runtomkring honom; vissa som har funnits och en del som kunde ha funnits. T.ex. om Platon hade haft en dotter. Det är den som jag skall skriva klart i Kavalla i sommar.

Har skapat en hemsida i anslutning till monikaringborg.se – Kavala och en blogg i anslutning till den Kavalla2014. Följ mig, speciellt från midsommar och till och med första veckan i augusti.

På hemsidan finns även lite information om min avhandling – Platon och hans pedagogik.Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: