2013 in review


Min blogg är inte speciellt välbesökt och inte heller är det många som kommenterar, men det stör mig inte, då det tar alldeles för mycket av min tid om jag skall svara alla, då jag ser att det är viktigt. Mina inlägg är heller inte speciellt kontroversiella. Inte heller är det speciellt intressant att läsa om vad jag som lärarutbildare gör under min vardag. Därför blir jag förvånad över att det har blivit 11 000 klicks under år 2013. Annat som är intressant och som jag upptäckt både på den här bloggen och på lektorio.wordpress.com, som nu är öppen men inaktiv, är vilka sidor som varit mest besökta.

Det är många som söker på Bourdieu, Foucault och Dewey. På lektorio.wordpress.com är Ramfaktorers betydelse det mest besökta inlägget – med över 6000 klicks under årens lopp. Möjligen är det en del studenter som deltar i den kurs jag undervisar på. Men de får samma information i form av ett kompendium som innehåller mer än dessa texter. Det som är riktigt roligt är att Platon och Nietzsche är välbesökt.

Blogginlägget som var mest besökt – Ensidighet i Johan Kants bloggserie.

För den som tror att en blogg eller aktiv närvaro på nätet bara når en liten grupp eller oss som bor inom Sveriges gränser, har besökare från 47 länder varit inne på min blogg. En del kan vara spam, men det vet jag inte. Det är mest besökare från Sverige, USA och UK. Och det är något jag upptäckt tidigare. Kul att få veta vilka som följer mig i USA och UK.

In 2013, there were 201 new posts, growing the total archive of this blog to 424 posts. There were 263 pictures uploaded, taking up a total of 200 MB. That’s about 5 pictures per week.

Ja. jag gillar att skriva och fotografera 😉

 Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: