Lärarlagsmöte och is!


016Mina egna studier går rent åt skogen … hinner inte med dom alls. Precis när jag tror – NU har jag tid, så dyker det upp något jag måste göra. Men, samtidigt vill jag inte hoppa av.

Lärarlagsmöte kl. 10 idag och jag tog det rätt lugnt. Kunde åka klockan nio, tyckte jag. Visst, när jag kom ner var rutorna fulla av IS .. Brrr. Det är ju bara början av oktober. Det tog några minuter, sen iväg. Köer som vanligt. Men det tog bara en timme. Kom fram tidigare än om jag skulle åka kommunalt. Var inte ensam om att vara försenad. En av mina kollegor kom rusande med portföljen i högsta hugg – var skall vi vara? Hade också suttit i köer.

Nåväl, vi startade tio minuter senare, då vi var fler vid kaffeautomaten efter utsatt tid och vi gick främst igenom utvärderingarna, och på vilket sätt vi kan göra annorlunda. Det var inte så många som hade svarat, men även de som gör det måste tas på allvar. Vi har planer på att närläsa viss kurslitteratur som vi skall behandla på seminarierna. Vi har storföreläsningar, seminarier och grupploggar, och vi hinner inte ta upp all litteratur på seminarierna och vi vill inte ha upprepningar av storföreläsningarna. Vi får se.

Jag klagade över att det senaste upplägget med grupploggar, slagit sönder min röda tråd, men fick lite stöd av en kollega på hur jag kunde göra. När jag kom hem satt jag mig ner och lyckades få in min tråd i det nya upplägget. Ny kursstart i morgon, nu med grundlärarna mot fritidshem (kul).

Tidigt i säng ikväll!

(säger jag varje kväll, men oftast blir det ändå vid midnatt)Kategorier:Vardagen

2 svar

  1. Monika! Det är så fint att läsa om dina om dina vardagsäventyr!

    Gilla

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: