Obama för hela slanten!


Jag misstänkte redan igår att det skulle bli problem att ta sig till universitetet idag, vilket bekräftades i morse då det var avstängningar med anledning av Obamas besök på KTH. Dessutom var busslinje 40 indragen. Likadant blir det nog i morgon, men jag vet nu om en alternativ resväg, vilket innebär att jag kommer dit norrifrån.

Det blev att följa Obama istället, såg landning och presskonferensen. Han ger ett mycket sympatiskt intryck, men svarade så länge på varje fråga att jag två gånger nickade till. Men det var intressanta ämnen, främst om Syrien förstås, men också om övervakningen om ställdes av TTs journalist.

Jag tittade på landning, mest på grund av Air Force One. Fotograferade från TV, vilket inte blev så bra, men ett foto blev ganska bra ändå. Och ett på Obama själv, men han joggade nerför trappen, så det var svårt att fånga honom i flykten … =D .

011

013

Kortegen var ju fantastisk … så det blev en bild på den också!

020

Passade också på att packa resväskan gång 1… reser ju snart! Ikväll skall jag sitta med matematik … då jag inte kunde delta på föreläsningen idag. Det blir inte lika lätt förstås, men bättre än ingenting.

 Kategorier:Vardagen

1 svar

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: