Ny forskningsgrupp


Idag har jag deltagit för första gången i en ny forskningsgrupp. Ända sen pedagogikhistoriska forskningsgruppen upphörde 1998 har jag haft svårt att hitta någon som jag känner mig hemma i. Men nu, tror jag att det blir möjligt. Det är en forskningsgrupp som behandlar Skola, bildning, samhälle i vilken utbildningspolitiken får ett stort utrymme.

Idag, före seminariet, hittade jag det här motivet. Till vänster hela motivet (klickbara bilder)

004001

Jag kom till institutionen tjugo i ett och seminariet började kl. 13. Sen tog vi en kafferast. Skulle sluta klockan tre men fortsatte till tjugo i fyra. Intressanta diskussioner kring en artikel om vilka dilemman lärare på olika nivåer ställs inför. Själv skall jag ställa samman en artikel som jag skall presentera i oktober.

002Ja, så var det dags för hemfärd. Regnet öste fullkomligt ner och vägarna blev fyllda av stora vattensamlingar. Speciellt vid Frescati där de bygger för Norra länken och asfalten inte är jämn och fin som på andra ställen. Det var inte så långa köer, fast jag hann inte ända hem förstås… Om det händer, så blir jag förvånad. Köer är en del av vardagen. Om inte in till institutionen, så hem ifrån den. Alltid köer!Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: