Härlig sensommardag!


Idag körde jag in till SU för att vara på ett upprop och information. Det tog ganska lång tid och G-salen blev ganska varm. En härlig promenad därifrån sen till Akademibokhandeln och parkeringen. Men de fixar så otroligt och de har stängt av vissa delar, så det blir omvägar. Men, tänkte jag med tanke på Lagen om attraktion – nu får jag motion.  Åkte sen till institutionen för att träffa en student för handledningsträff, som blev givande. Deltagarlistorna är ännu inte färdigställda, så jag får vänta några dagar till innan jag kan föra in studenterna i projektsidan. Men, ingen brådska.

Pratade med kollegor om konferensdagarna och det som avhandlades. Körde hem vid tre-tiden.

SU

Bakom all grönska syns G-salen på SU

(bilden blev inte helt lyckad)Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: