Snopet


I natt blev jag mycket snopen då jag såg ett meddelande på studenternas konferens, att rektorn på Södertörns högskola har en blogg och skrivit ett inlägg, och jag fick följande besked när jag var inloggad – you are not authorized to access blogg/RektorsBlogg.nsf. Varför måste jag ha andra inloggningsuppgifter för att läsa Rektors blogg. Måste jag bli godkänd först. Det fanns inte heller någon möjlighet att registrera sig. Så vart vänder jag mig?

Rektorn på SU skriver ju öppet för alla och så borde det vara! Men kanske en del rektorer vill avgränsa läsarkretsen, men gäller detta inloggade studenter på den egna högskolan.

Snopet, minst sagt!

c72e99ca-05a4-4ed9-8e04-519d77f98757Kategorier:Vardagen

Lämna en respons

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: